середа, 21 березня 2018 р.

Учителям біології

Анатомія. Перша в світі платформа візуалізації тіла людини.
INTBOARD - ІНТЕРАКТИВНЕ ОБЛАДНАННЯ·21 МАРТА 2018 Г.
Сьогодні ми розповімо вам про інтерактивний сервіс від фірми BioDigital. BioDigital була заснована на тій ідеї, що 3D-технології трансформуватимуть спосіб яким ми вивчаємо людське тіло. Обсяг та складність інформації про анатомію продовжує зростати, але методи, в яких її повідомляють, століттями не змінювалися. Можливість вивчати людське тіло використовуючи інтерактивну 3D-технологію, обіцяє глибоко вплинути на те, як ми розуміємо наше здоров'я.


До вашої уваги BioDigital Human — он-лайн сервіс, який представляє для ознайомлення та вивчення науково обгрунтоване віртуальне людське тіло. Дає змогу всім дізнаватися про здоров'я та медицину у зовсім новому візуальному форматі.
Сервіс BioDigital Human кращий спосіб зрозуміти анатомію людського організму. Рішення для нової ери в галузі медичної освіти. Анатомія чоловічої та жіночої статі, як у базовій (безкоштовній), так і в професійній якості. Кожна система повністю сегментована, маркована та розділена для легкої конфігурації для задоволення будь-якої освітньої потреби.


Текст та малюнки підготовлені спеціалістами компанії Intboard

Немає коментарів:

Дописати коментар